»
S
I
D
E
B
A
R
«
Generositet från Hongkong
February 1st, 2012 by admin

För andra gången på ganska kort tid ska jag och tre kollegor på dagkonferens Stockholm. I vanliga fall är sådana saker inte direkt något jag ser fram emot men den här gången ska det faktiskt bli riktigt spännande och roligt. Jag har ärligt talat riktigt höga förväntningar på den här sammankomsten och det hör sannerligen inte till vanligheter i mitt fall kan jag säga. Särskilt roligt är det kommer ett gäng delegater från ett företag i Hongkong. De ska berätta lite mer om en helt unik utvecklingsmodell som de utvecklat. Som jag har förstått saken saknar den här tekniken motstycke i hela världen så det ska bli något oerhört fascinerade att får höra mer om den saken. Det är faktiskt nästan skumt att väljer att dela med sig av de här sakerna helt utan vidare. Jag menar de skulle kunna behålla allting för sig själv och på sätt vinna enorma konkurrensfördelar. Men tydligen så anser de att metoden kommer resultera i starka synergieffekter ifall den implementeras av andra företag och samarbetspartners i branschen. Mycket lovvärt!


Leave a Reply