»
S
I
D
E
B
A
R
«
Swedenborgsfest
February 1st, 2012 by admin

Snart är det dags för den årliga festen till minne av Emmanuel Swedenborg. Nu är det förstås möjligt att fler ordnar fester till den genialiske vetenskapsmannens ära. Men den här är väl främst tänkt för de av mina vänner och kollegor som verkligen gillar Swedenborg, vi har ingen koppling till några Swedenborgsällskap eller föreningar. Man kanske kan säga att mer är en privat fest med Swedenborg som tema. Hur som helst så tänker jag mig at vi ska hålla festen utomhus eftersom den store Emmanuel inte var någon utekille direkt enligt min mening. Eftersom man inte kan lite på vädret så blir däremot till att ordna med någon form av stort partytält. Nu äger varken jag eller någon som jag känner ett sådant så det rimligen ser vi till att hyra tält i lämplig storlek. Jag tror att det lönar sig att köpa ett tält i det här läget även fast det allt skulle kännas bra att ha ett sådant i sin ägo för framtida bruk av olika karaktär.


Leave a Reply