»
S
I
D
E
B
A
R
«
Letar efter lite konst till mitt rätt spartanskt inredda hem
April 23rd, 2012 by admin

Jag har bestämt mig för att skaffa lite intressant konst, framför allt till mitt hem som är lite väl sparksmakat inrett för tillfället. Så kan jag inte ha det länge till, det har blivit alltmer uppenbart på senare tid. Nej, jag måste ha det lite mer ombonat och så. Nu låter ombonat lite läskigt förstås, jag får något obehagliga vibbar av ordet. Men jag vet ju vad jag menar så klart. Hur som helst har jag funderat i något mer konkreta banor på senare tid. Alltså, jag har försökt svara på vilken konst jag ska skaffa och hur det ska gå till. Svaren som känns bäst lyder i dagsläget; abstrakt och surrealistiskt samt medels konstauktion på nätet. Det är den lösning som känns mest tilltalande i det här skedet, jag kan då inte komma på något som är mer lämpligt och smidigt i dagsläget. Inte på något sätt, inte över huvud taget men det kan förstås mycket väl komma att ändras.


Leave a Reply