»
S
I
D
E
B
A
R
«
Rätt påsar
April 30th, 2013 by admin

Jag har varit och köpt tygpåsar precis och jag hittade en jätte fin tygpåse som det var rea på så den kostade inte alls mycket. Det är bra att ha tygpåsar ibland men jag måste nog erkänna att jag har lite fler tygpåsar än vad jag behöver just nu för jag kan inte låta bli att köpa en ny tygpåse när jag hittar en som jag tycker ser fin ut. Men det är bra för nu ska jag snart åka på semester och då är det väldigt behändigt med tygpåsar för jag brukar ha mina grejer i tygpåsar när jag till exempel går ner på stranden. Har jag talat om vart jag ska åka? Nej det har jag nog inte gjort jag ska nämligen åka till Thailand och det är något som jag verkligen ser fram emot för jag har aldrig varit där förut så det blir spännande att se hur det ser ut där tycker jag.


Leave a Reply